Nabeschouwing Vitória Setúbal - Estoril (1-1) || Primeira Liga 2013/2014

Maandag 24 maart 2014 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Vitória Setúbal het maandag 24 maart 2014 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Estoril.

Via de Vitória Setúbal - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Estoril (1-1)

De Primeira Liga 2013/2014 wedstrijd tussen Vitória Setúbal en Estoril geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 33e minuut dacht Vitória FC op voorsprong te komen via een doelpunt van Ricardo Horta. Helaas voor Vitória FC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut moest Evandro van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Estoril verder met een speler minder. João Pedro Galvão dacht na 72 minuten te scoren voor Estoril, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitória Setúbal - Estoril
1
1
LIVE Vitória Setúbal - Estoril 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor João Mário Vitória FC
28' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Yohan Tavares Estoril
31' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Tiago Gomes Estoril
33' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Ricardo Horta Vitória FC
41' Rode kaart Estoril Rode kaart voor Evandro Estoril
46' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Miguel Pedro Vitória FC
50' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Pedro Queirós Vitória FC
53' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor A. Sene Vitória FC
59' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Rafael Martins Vitória FC
62' Wissel Vitória FC Wissel Diogo Rosado voor Miguel Pedro Vitória FC
69' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Gonçalo Estoril
69' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Diogo Rosado Vitória FC
70' Wissel Estoril Wissel Gerso Fernandes voor Javier Balboa Estoril
72' Doelpunt Estoril Doelpunt João Pedro Galvão Estoril
84' Wissel Estoril Wissel Bruno Lopes voor João Pedro Galvão Estoril
86' Wissel Vitória FC Wissel Betinho voor Ricardo Horta Vitória FC
86' Wissel Vitória FC Wissel Pedro Coronas voor A. Sene Vitória FC
88' Wissel Estoril Wissel Filipe Gonçalves voor Diogo Amado Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Estoril
Opstellingen Vitória Setúbal - Estoril

Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Estoril

Vitória Setúbal en Estoril treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 3 november 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Setúbal. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Vitória Setúbal favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Estoril slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.