Nabeschouwing Vitória Setúbal - Moreirense (5-0) || Primeira Liga 2012/2013

Zondag 13 januari 2013 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2012/2013 neemt Vitória Setúbal het zondag 13 januari 2013 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Moreirense.

Via de Vitória Setúbal - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Moreirense (5-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Moreirense is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Vitória Setúbal. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht Vitória FC op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Meyong. Helaas voor Vitória FC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Vitória FC dat via A. Meyong dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 37e minuut kreeg Wagner van Moreirense voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Moreirense de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 46e minuut scoorde Vitória FC via A. Meyong, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 49e minuut moest Moreirense verder met een man minder, nadat Augusto een tweede gele kaart kreeg. In de 53e minuut scoorde Pedro Santos namens Vitória FC. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 84e minuut leek Bruninho te scoren voor Vitória FC, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitória Setúbal - Moreirense
5
0
LIVE Vitória Setúbal - Moreirense 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Augusto Moreirense
16' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Wagner Moreirense
24' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Fábio Espinho Moreirense
25' Doelpunt Vitória FC Doelpunt A. Meyong Vitória FC
27' Wissel Moreirense Wissel Rafael Lopes voor Fábio Espinho Moreirense
30' Doelpunt Vitória FC Doelpunt A. Meyong Vitória FC
34' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Filipe Gonçalves Moreirense
37' Tweede gele kaart Moreirense Tweede gele kaart voor Wagner Moreirense
40' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Bruno Amaro Vitória FC
46' Doelpunt Vitória FC Doelpunt A. Meyong Vitória FC
49' Tweede gele kaart Moreirense Tweede gele kaart voor Augusto Moreirense
53' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Pedro Santos Vitória FC
55' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Ney Santos Vitória FC
55' Wissel Moreirense Wissel Pintassilgo voor N. Ghilas Moreirense
62' Wissel Vitória FC Wissel Bruninho voor Pedro Queirós Vitória FC
74' Wissel Moreirense Wissel Júlio César voor Vinicius Moreirense
76' Wissel Vitória FC Wissel Kiko voor Cristiano Vitória FC
78' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Kiko Vitória FC
81' Wissel Vitória FC Wissel Frederico Venâncio voor Jorge Luiz Vitória FC
84' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Bruninho Vitória FC