Nabeschouwing Vitória Setúbal - Olhanense (3-1) || Primeira Liga 2013/2014

Zaterdag 10 mei 2014 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Vitória Setúbal het zaterdag 10 mei 2014 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Olhanense.

Via de Vitória Setúbal - Olhanense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Olhanense (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Olhanense is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Vitória Setúbal. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Vitória FC op voorsprong te komen via een doelpunt van Zequinha. Helaas voor Vitória FC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Olhanense dat via F. Dionisi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 34e minuut kreeg P. Krøldrup van Olhanense voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Olhanense de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 67e minuut scoorde Vitória FC via Frederico Venâncio, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 89 minuten spelen wist Vitória FC via Rafael Martins de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Vitória Setúbal - Olhanense
3
1
LIVE Vitória Setúbal - Olhanense 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Olhanense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Zequinha Vitória FC
14' Doelpunt Olhanense Doelpunt F. Dionisi Olhanense
29' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor P. Krøldrup Olhanense
31' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Lucas Olhanense
34' Tweede gele kaart Olhanense Tweede gele kaart voor P. Krøldrup Olhanense
37' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Frederico Venâncio Vitória FC
40' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Ricardo Horta Vitória FC
45' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Nelson Pedroso Vitória FC
56' Wissel Olhanense Wissel O. Diakhite voor Paulo Sergio Olhanense
65' Wissel Olhanense Wissel M. Santana voor Rui Duarte Olhanense
67' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Frederico Venâncio Vitória FC
70' Wissel Vitória FC Wissel Paulo Tavares voor Ricardo Horta Vitória FC
79' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Pedro Tiba Vitória FC
80' Wissel Olhanense Wissel A. Mehmeti voor F. Balogun Olhanense
83' Wissel Vitória FC Wissel Miguel Pedro voor Zequinha Vitória FC
89' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Rafael Martins Vitória FC
90' Wissel Vitória FC Wissel Betinho voor Rafael Martins Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Olhanense
Opstellingen Vitória Setúbal - Olhanense

Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Olhanense

Vitória Setúbal en Olhanense treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Olhanense in de Primeira Liga vond plaats op 12 januari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olhanense. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Olhanense favoriet. 3 keer wist de ploeg van Vitória Setúbal te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Vitória Setúbal. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.