Nabeschouwing Vitória Setúbal - Vitória Guimarães (2-3) || Primeira Liga 2012/2013

Maandag 11 maart 2013 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2012/2013 neemt Vitória Setúbal het maandag 11 maart 2013 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães.

Via de Vitória Setúbal - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Vitória Guimarães (2-3)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Vitória Guimarães is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 29e minuut dacht Vitória SC op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Soudani. Helaas voor Vitória SC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het Vitória SC dat via I. El Adoua dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 78e minuut moest Vitória SC verder met een man minder nadat Douglas Jesus een rode kaart had gekregen. Het lukte Vitória Setúbal in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 81e minuut scoorde Vitória FC via Makukula, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 84 minuten spelen wist Vitória FC via Pedro Santos de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 94e minuut scoorde Amido Baldé namens Vitória SC. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Vitória Setúbal - Vitória Guimarães
2
3
LIVE Vitória Setúbal - Vitória Guimarães 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor I. El Adoua Vitória SC
29' Doelpunt Vitória SC Doelpunt E. Soudani Vitória SC
38' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Kanú Vitória SC
46' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Jorge Luiz Vitória FC
46' Wissel Vitória FC Wissel Makukula voor Miguel Pedro Vitória FC
67' Wissel Vitória FC Wissel Bruninho voor Nelson Pedroso Vitória FC
73' Doelpunt Vitória SC Doelpunt I. El Adoua Vitória SC
75' Wissel Vitória FC Wissel Cristiano voor Miguel Lourenço Vitória FC
78' Rode kaart Vitória SC Rode kaart voor Douglas Jesus Vitória SC
80' Wissel Vitória SC Wissel Preto voor E. Soudani Vitória SC
81' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Makukula Vitória FC
83' Wissel Vitória SC Wissel Crivellaro voor André André Vitória SC
84' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Pedro Santos Vitória FC
94' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Amido Baldé Vitória SC
94' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Amido Baldé Vitória SC
95' Wissel Vitória SC Wissel M. NDiaye voor Ricardo Pereira Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Vitória Guimarães
Opstellingen Vitória Setúbal - Vitória Guimarães

Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Vitória Guimarães

Vitória Setúbal en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 26 oktober 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 5 keer wist de ploeg van Vitória Setúbal te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Vitória Setúbal. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.