Nabeschouwing Barcelona - Osasuna (1-2) || Primera División 2019/2020

Donderdag 16 juli 2020 - 21:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Barcelona het donderdag 16 juli 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Osasuna (1-2)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 1-2 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door A. Jose, waarmee Osasuna met 0-1 de leiding nam. FC Barcelona kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Messi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut moest Osasuna verder met een man minder nadat Enric een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat R. Torres namens Osasuna in de 94e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José María Sánchez Martínez, waardoor Osasuna dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Barcelona - Osasuna 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Osasuna Doelpunt A. Jose met assist van P. Estupinan Osasuna 0-1
46' Wissel Osasuna Wissel Oier voor D. Brasanac Osasuna
54' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor N. Semedo FC Barcelona
57' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor I. Rakitic FC Barcelona
59' Wissel FC Barcelona Wissel A. Vidal voor N. Semedo FC Barcelona
59' Wissel FC Barcelona Wissel L. Suarez voor M. Braithwaite FC Barcelona
62' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona 1-1
63' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Oier Osasuna
67' Wissel FC Barcelona Wissel S. Busquets voor I. Rakitic FC Barcelona
69' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor G. Pique FC Barcelona
70' Wissel Osasuna Wissel E. Barja voor Adrian Osasuna
71' Wissel Osasuna Wissel Enric voor A. Jose Osasuna
75' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor F. Junior FC Barcelona
77' Rode kaart Osasuna Rode kaart voor Enric Osasuna
79' Wissel FC Barcelona Wissel F. de Jong voor R. Puig FC Barcelona
79' Wissel FC Barcelona Wissel J. Alba voor F. Junior FC Barcelona
85' Wissel Osasuna Wissel R. Torres voor J. Moncayola Osasuna
92' Wissel Osasuna Wissel T. Lato voor P. Estupinan Osasuna
94' Doelpunt Osasuna Doelpunt R. Torres met assist van E. Barja Osasuna 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Osasuna
Opstellingen Barcelona - Osasuna
De opstellingen van Barcelona en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Osasuna zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Osasuna

Barcelona en Osasuna treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Osasuna in de Primera División vond plaats op 31 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Barcelona 13
Winst Osasuna 3
Gelijkspel 5
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 2e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 11e plaats.