Nabeschouwing Osasuna - Mallorca (2-2) || Primera División 2019/2020

Zondag 19 juli 2020 - 21:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Osasuna het zondag 19 juli 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Mallorca (2-2)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Osasuna en Mallorca geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Adrian, waarmee Osasuna met 1-0 de leiding nam. Mallorca kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Agbenyenu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette A. Budimir zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Mallorca de leiding in de wedstrijd nam.

Na 68 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat I. Perez de 2-2 maakte voor Osasuna.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Osasuna - Mallorca 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor T. Lato Osasuna
21' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Oier Osasuna
21' Doelpunt Osasuna Doelpunt Adrian met assist van R. Torres Osasuna 1-0
46' Doelpunt Mallorca Doelpunt L. Agbenyenu Mallorca 1-1
58' Wissel Osasuna Wissel I. Perez voor Oier Osasuna
59' Wissel Osasuna Wissel J. Moncayola voor F. Merida Osasuna
59' Wissel Mallorca Wissel S. Sevilla voor P. Chavarria Mallorca
59' Wissel Mallorca Wissel T. Kubo voor L. Junior Mallorca
65' Doelpunt Mallorca Doelpunt A. Budimir met assist van X. Campos Mallorca 1-2
66' Wissel Osasuna Wissel P. Estupinan voor T. Lato Osasuna
68' Doelpunt Osasuna Doelpunt I. Perez met assist van A. Jose Osasuna 2-2
74' Wissel Mallorca Wissel A. Trajkovski voor A. Febas Mallorca
81' Wissel Osasuna Wissel A. Oroz voor Adrian Osasuna
81' Wissel Osasuna Wissel J. Martinez Calvo voor E. Barja Osasuna
87' Wissel Mallorca Wissel R. Obrador voor I. Baba Mallorca
87' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor L. Agbenyenu Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Mallorca
Opstellingen Osasuna - Mallorca
De opstellingen van Osasuna en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Mallorca zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Mallorca

Osasuna en Mallorca treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Mallorca in de Primera División vond plaats op 31 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Osasuna als Mallorca wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 7 keer in een gelijkspel.

Winst Osasuna 5
Winst Mallorca 5
Gelijkspel 7
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 10e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 19e plaats.