Nabeschouwing Almería - Espanyol (1-0) || Primera División 2007/2008

Zondag 13 januari 2008 - 17:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Almería het zondag 13 januari 2008 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol.

Via de Almería - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Espanyol (1-0)

Het Primera División duel tussen Almería en Espanyol is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Almería. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 87e minuut dacht Almería op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Uche. Helaas voor Almería werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Almería - Espanyol
1
0
LIVE Almería - Espanyol 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Almería Gele kaart voor Juanma Ortiz Almería
42' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor David García Espanyol
48' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Ángel Martínez Espanyol
58' Gele kaart Almería Gele kaart voor Carlos García Almería
61' Gele kaart Almería Gele kaart voor Mané Almería
64' Wissel Espanyol Wissel M. Smiljanic voor Ángel Martínez Espanyol
69' Wissel Espanyol Wissel C. Rodríguez voor David García Espanyol
73' Wissel Almería Wissel K. Uche voor Soriano Almería
78' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Jesús Lacruz Espanyol
80' Wissel Almería Wissel José Ortiz voor Juanma Ortiz Almería
82' Wissel Espanyol Wissel Valdo voor Coro Espanyol
87' Doelpunt Almería Doelpunt K. Uche Almería
89' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Moisés Hurtado Espanyol
90' Wissel Almería Wissel Cisma voor Negredo Almería