Nabeschouwing Almería - Getafe (0-2) || Primera División 2007/2008

Zaterdag 22 december 2007 - 20:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Almería het zaterdag 22 december 2007 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Getafe.

Via de Almería - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Getafe (0-2)

Het Primera División duel tussen Almería en Getafe is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 37e minuut dacht Getafe op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Licht. Helaas voor Getafe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut kreeg Crusat van Almería voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Almería de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. R. de la Red dacht na 86 minuten te scoren voor Getafe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Almería - Getafe
LIVE Almería - Getafe 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Getafe Gele kaart voor R. de la Red Getafe
20' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Cortés Getafe
23' Gele kaart Almería Gele kaart voor Carlos García Almería
29' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Díaz Getafe
31' Gele kaart Almería Gele kaart voor Felipe Melo Almería
37' Doelpunt Getafe Doelpunt L. Licht Getafe
45' Gele kaart Getafe Gele kaart voor R. Abbondanzieri Getafe
46' Wissel Almería Wissel K. Uche voor Corona Almería
55' Gele kaart Almería Gele kaart voor K. Uche Almería
60' Wissel Getafe Wissel Pallardó voor F. Celestini Getafe
64' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Pallardó Getafe
66' Wissel Almería Wissel Natalio voor Juanma Ortiz Almería
67' Gele kaart Almería Gele kaart voor Crusat Almería
74' Wissel Getafe Wissel Casquero voor Pablo Hernández Getafe
78' Tweede gele kaart Almería Tweede gele kaart voor Crusat Almería
81' Wissel Almería Wissel José Ortiz voor Soriano Almería
86' Doelpunt Getafe Doelpunt R. de la Red Getafe
90' Gele kaart Almería Gele kaart voor Mané Almería