Nabeschouwing Almería - Racing Santander (1-1) || Primera División 2008/2009

Zondag 14 december 2008 - 17:00 uur

In de Primera División 2008/2009 neemt Almería het zondag 14 december 2008 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Racing Santander.

Via de Almería - Racing Santander live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Racing Santander (1-1)

De Primera División 2008/2009 wedstrijd tussen Almería en Racing Santander geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 33e minuut dacht Racing Santander op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Garay. Helaas voor Racing Santander werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het Almería dat via S. Acasiete dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 74e minuut kreeg M. Lacen van Racing Santander voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Racing Santander de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Almería - Racing Santander
1
1
LIVE Almería - Racing Santander 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Racing Santander teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Jonathan Pereira Racing Santander
21' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor César Navas Racing Santander
26' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Jorge Gonçalves Racing Santander
27' Gele kaart Almería Gele kaart voor Julio Álvarez Almería
32' Gele kaart Almería Gele kaart voor S. Acasiete Almería
33' Doelpunt Racing Santander Doelpunt E. Garay Racing Santander
38' Gele kaart Almería Gele kaart voor Crusat Almería
58' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Pinillos Racing Santander
62' Doelpunt Almería Doelpunt S. Acasiete Almería
64' Wissel Racing Santander Wissel Juan Valera voor Pinillos Racing Santander
68' Wissel Almería Wissel José Ortiz voor P. Piatti Almería
73' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor M. Lacen Racing Santander
74' Tweede gele kaart Racing Santander Tweede gele kaart voor M. Lacen Racing Santander
75' Wissel Racing Santander Wissel P. Luccin voor Jorge Gonçalves Racing Santander
77' Gele kaart Almería Gele kaart voor Carlos García Almería
83' Wissel Almería Wissel K. Uche voor Corona Almería
83' Wissel Almería Wissel Soriano voor Juanito Almería
90' Gele kaart Almería Gele kaart voor Soriano Almería
90' Wissel Racing Santander Wissel Juanjo voor M. Tchité Racing Santander
Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Racing Santander
Opstellingen Almería - Racing Santander

Voorbeschouwing Almería - Racing Santander

Almería en Racing Santander treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Almería en Racing Santander in de Primera División vond plaats op 24 februari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Racing Santander. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Racing Santander favoriet. 2 keer wist de ploeg van Almería te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Almería. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.