Nabeschouwing Almería - Real Madrid (2-0) || Primera División 2007/2008

Zaterdag 2 februari 2008 - 20:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Almería het zaterdag 2 februari 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid.

Via de Almería - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Real Madrid (2-0)

Het Primera División duel tussen Almería en Real Madrid is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Almería. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht Almería op voorsprong te komen via een doelpunt van Juanito. Helaas voor Almería werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Almería dat via Negredo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Almería - Real Madrid
2
0
LIVE Almería - Real Madrid 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Almería Doelpunt Juanito Almería
25' Gele kaart Almería Gele kaart voor Felipe Melo Almería
27' Gele kaart Almería Gele kaart voor Diego Alves Almería
28' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Casillas Real Madrid
44' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor W. Sneijder Real Madrid
46' Wissel Real Madrid Wissel G. Higuaín voor R. van Nistelrooy Real Madrid
47' Doelpunt Almería Doelpunt Negredo Almería
63' Wissel Real Madrid Wissel Júlio Baptista voor Míchel Salgado Real Madrid
65' Wissel Almería Wissel José Ortiz voor Corona Almería
68' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Sergio Ramos Real Madrid
75' Wissel Real Madrid Wissel Javier Balboa voor W. Sneijder Real Madrid
79' Wissel Almería Wissel K. Uche voor Negredo Almería
81' Wissel Almería Wissel Soriano voor Juanma Ortiz Almería
87' Gele kaart Almería Gele kaart voor Soriano Almería
Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Real Madrid
Opstellingen Almería - Real Madrid

Voorbeschouwing Almería - Real Madrid

Almería en Real Madrid treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Almería en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 15 september 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 1 keer wist de ploeg van Almería te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Almería. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.