Nabeschouwing Almería - Real Zaragoza (0-1) || Primera División 2007/2008

Woensdag 31 oktober 2007 - 20:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Almería het woensdag 31 oktober 2007 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Real Zaragoza.

Via de Almería - Real Zaragoza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Real Zaragoza (0-1)

Het Primera División duel tussen Almería en Real Zaragoza is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Real Zaragoza. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 77e minuut dacht Real Zaragoza op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Milito. Helaas voor Real Zaragoza werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Almería - Real Zaragoza
LIVE Almería - Real Zaragoza 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Real Zaragoza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Wissel Real Zaragoza Wissel Chus Herrero voor Sergio Real Zaragoza
49' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor Sergio García Real Zaragoza
50' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor César Real Zaragoza
51' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor Ricardo Oliveira Real Zaragoza
58' Wissel Almería Wissel Rubén Pulido voor S. Acasiete Almería
66' Wissel Almería Wissel Juanma Ortiz voor José Ortiz Almería
71' Wissel Almería Wissel Soriano voor Corona Almería
74' Wissel Real Zaragoza Wissel A. DAlessandro voor Ricardo Oliveira Real Zaragoza
76' Gele kaart Almería Gele kaart voor Cobeño Almería
77' Penalty Real Zaragoza Penalty D. Milito Real Zaragoza
79' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor P. Luccin Real Zaragoza
81' Wissel Real Zaragoza Wissel Gabi voor Sergio García Real Zaragoza