Nabeschouwing Barcelona - Almería (2-0) || Primera División 2007/2008

Zondag 28 oktober 2007 - 18:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Barcelona het zondag 28 oktober 2007 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Almería.

Via de Barcelona - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Almería (2-0)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Almería is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 37e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Henry. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 85e minuut was het FC Barcelona dat via L. Messi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Almería
2
0
LIVE Barcelona - Almería 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Almería Gele kaart voor Juanito Almería
5' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor G. Milito FC Barcelona
37' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt T. Henry FC Barcelona
38' Gele kaart Almería Gele kaart voor S. Acasiete Almería
46' Wissel FC Barcelona Wissel R. Márquez voor Puyol FC Barcelona
55' Wissel Almería Wissel José Ortiz voor Juanma Ortiz Almería
63' Wissel FC Barcelona Wissel E. Gudjohnsen voor Y. Touré FC Barcelona
64' Wissel Almería Wissel Corona voor Felipe Melo Almería
75' Wissel FC Barcelona Wissel L. Messi voor Ronaldinho FC Barcelona
80' Gele kaart Almería Gele kaart voor Bruno Almería
85' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona
92' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor E. Abidal FC Barcelona