Nabeschouwing Espanyol - Almería (2-2) || Primera División 2008/2009

Zondag 11 januari 2009 - 19:00 uur

In de Primera División 2008/2009 neemt Espanyol het zondag 11 januari 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Almería.

Via de Espanyol - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Almería (2-2)

De Primera División 2008/2009 wedstrijd tussen Espanyol en Almería geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 4e minuut dacht Almería op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Uche. Helaas voor Almería werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Almería dat via K. Uche dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Martinez dacht na 62 minuten te scoren voor Espanyol, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Espanyol via N. Pareja, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Espanyol - Almería
2
2
LIVE Espanyol - Almería 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Almería Doelpunt K. Uche Almería
14' Wissel Almería Wissel Juanito voor Iriney Santos Almería
34' Gele kaart Almería Gele kaart voor Corona Almería
46' Wissel Espanyol Wissel R. Martinez voor Ángel Martínez Espanyol
54' Doelpunt Almería Doelpunt K. Uche Almería
59' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Sergio Sánchez Espanyol
62' Doelpunt Espanyol Doelpunt R. Martinez Espanyol
66' Gele kaart Almería Gele kaart voor Chico Almería
70' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor N. Pareja Espanyol
71' Wissel Espanyol Wissel José Callejón voor Coro Espanyol
72' Wissel Almería Wissel José Ortiz voor Corona Almería
77' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Moisés Hurtado Espanyol
82' Wissel Espanyol Wissel Soriano voor Rufete Espanyol
90' Doelpunt Espanyol Doelpunt N. Pareja Espanyol
90' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Dani Jarque Espanyol
90' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Javier Chica Espanyol
90' Gele kaart Almería Gele kaart voor Bruno Almería
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Almería
Opstellingen Espanyol - Almería

Voorbeschouwing Espanyol - Almería

Espanyol en Almería treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primera División van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Almería in de Primera División vond plaats op 18 mei 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almería. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Almería favoriet. 2 keer wist de ploeg van Espanyol te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Espanyol. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.