Nabeschouwing Espanyol - Real Murcia (0-0) || Primera División 2007/2008

Donderdag 1 november 2007 - 22:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Espanyol het donderdag 1 november 2007 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Real Murcia.

Via de Espanyol - Real Murcia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Real Murcia (0-0)

De Primera División 2007/2008 wedstrijd tussen Espanyol en Real Murcia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Espanyol - Real Murcia
LIVE Espanyol - Real Murcia 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Real Murcia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor I. Alonso Real Murcia
37' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Luis García Espanyol
37' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor M. Regueiro Real Murcia
39' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor Peña Real Murcia
48' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Dani Jarque Espanyol
56' Wissel Real Murcia Wissel Richi voor Movilla Real Murcia
71' Wissel Real Murcia Wissel Íñigo Vélez voor H. Goitom Real Murcia
73' Wissel Espanyol Wissel Soriano voor Valdo Espanyol
74' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor Richi Real Murcia
77' Wissel Real Murcia Wissel Fernando Baiano voor I. Alonso Real Murcia
82' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Tamudo Espanyol
82' Wissel Espanyol Wissel M. Smiljanic voor De la Peña Espanyol
85' Wissel Espanyol Wissel Coro voor Albert Riera Espanyol