Nabeschouwing Espanyol - Sevilla (2-4) || Primera División 2007/2008

Zaterdag 16 februari 2008 - 20:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Espanyol het zaterdag 16 februari 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla.

Via de Espanyol - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Sevilla (2-4)

Het Primera División duel tussen Espanyol en Sevilla is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 6e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van Luís Fabiano. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 11e minuut was het Sevilla dat via F. Kanouté dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Luis García dacht na 41 minuten te scoren voor Espanyol, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 65e minuut moest Espanyol verder met een man minder, nadat P. Zabaleta een tweede gele kaart kreeg. Na 74 minuten spelen wist Sevilla via C. Poulsen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 76e minuut scoorde Coro namens Espanyol. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 78e minuut leek Capel te scoren voor Sevilla, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Espanyol - Sevilla
2
4
LIVE Espanyol - Sevilla 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Sevilla Doelpunt Luís Fabiano Sevilla
8' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor P. Zabaleta Espanyol
11' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Kanouté Sevilla
20' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor C. Poulsen Sevilla
41' Doelpunt Espanyol Doelpunt Luis García Espanyol
45' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor De la Peña Espanyol
46' Wissel Espanyol Wissel Javier Chica voor C. Rodríguez Espanyol
62' Wissel Espanyol Wissel Soriano voor Ewerthon Espanyol
65' Tweede gele kaart Espanyol Tweede gele kaart voor P. Zabaleta Espanyol
74' Doelpunt Sevilla Doelpunt C. Poulsen Sevilla
75' Wissel Espanyol Wissel Coro voor Albert Riera Espanyol
76' Doelpunt Espanyol Doelpunt Coro Espanyol
78' Doelpunt Sevilla Doelpunt Capel Sevilla
78' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Moisés Hurtado Espanyol
80' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Jesús Navas Sevilla
82' Wissel Sevilla Wissel F. Fazio voor C. Poulsen Sevilla
86' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Javier Chica Espanyol
88' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Valdo Espanyol
89' Wissel Sevilla Wissel A. Koné voor Luís Fabiano Sevilla
92' Wissel Sevilla Wissel Duda voor Capel Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Sevilla
Opstellingen Espanyol - Sevilla

Voorbeschouwing Espanyol - Sevilla

Espanyol en Sevilla treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Sevilla in de Primera División vond plaats op 25 september 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Espanyol favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Sevilla slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.