Nabeschouwing Espanyol - Villarreal (3-0) || Primera División 2007/2008

Zaterdag 5 januari 2008 - 22:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Espanyol het zaterdag 5 januari 2008 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal.

Via de Espanyol - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Villarreal (3-0)

Het Primera División duel tussen Espanyol en Villarreal is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 9e minuut dacht Espanyol op voorsprong te komen via een doelpunt van Tamudo. Helaas voor Espanyol werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het Espanyol dat via Valdo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Tamudo dacht na 36 minuten te scoren voor Espanyol, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Espanyol - Villarreal
3
0
LIVE Espanyol - Villarreal 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Espanyol Doelpunt Tamudo Espanyol
13' Doelpunt Espanyol Doelpunt Valdo Espanyol
36' Doelpunt Espanyol Doelpunt Tamudo Espanyol
43' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Cani Villarreal
45' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor De la Peña Espanyol
59' Wissel Espanyol Wissel Moha voor Albert Riera Espanyol
65' Wissel Villarreal Wissel Cazorla voor Senna Villarreal
66' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Capdevila Villarreal
72' Wissel Espanyol Wissel M. Smiljanic voor Luis García Espanyol
84' Wissel Espanyol Wissel Coro voor Tamudo Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Villarreal
Opstellingen Espanyol - Villarreal

Voorbeschouwing Espanyol - Villarreal

Espanyol en Villarreal treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Villarreal in de Primera División vond plaats op 4 maart 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 2 keer wist de ploeg van Espanyol te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Espanyol. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.