Nabeschouwing Getafe - Racing Santander (2-1) || Primera División 2007/2008

Zondag 16 maart 2008 - 17:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Getafe het zondag 16 maart 2008 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Racing Santander.

Via de Getafe - Racing Santander live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Racing Santander (2-1)

Het Primera División duel tussen Getafe en Racing Santander is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 54e minuut dacht Racing Santander op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Smolarek. Helaas voor Racing Santander werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Getafe dat via I. Uche dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Gavilán dacht na 76 minuten te scoren voor Getafe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 76e minuut werd Pablo Álvarez van Racing Santander met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Racing Santander het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 78e minuut moest Getafe verder met een man minder, nadat Braulio een tweede gele kaart kreeg. In de 78e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. Toño van Racing Santander was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Racing Santander
2
1
LIVE Getafe - Racing Santander 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Racing Santander teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Sergio Sánchez Racing Santander
21' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor S. Orteman Racing Santander
44' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Braulio Getafe
46' Wissel Getafe Wissel Pablo Hernández voor Mario Cotelo Getafe
50' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Manuel Tena Getafe
54' Doelpunt Racing Santander Doelpunt E. Smolarek Racing Santander
56' Wissel Getafe Wissel I. Uche voor J. Albin Getafe
62' Wissel Racing Santander Wissel Jorge Lopéz voor Jonatan Racing Santander
66' Doelpunt Getafe Doelpunt I. Uche Getafe
67' Wissel Racing Santander Wissel Colsa voor Moratón Racing Santander
69' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Gavilán Getafe
70' Wissel Racing Santander Wissel Munitis voor Pablo Álvarez Racing Santander
76' Doelpunt Getafe Doelpunt Gavilán Getafe
76' Rode kaart Racing Santander Rode kaart voor Pablo Álvarez Racing Santander
78' Tweede gele kaart Getafe Tweede gele kaart voor Braulio Getafe
78' Rode kaart Racing Santander Rode kaart voor Toño Racing Santander
80' Wissel Getafe Wissel F. Signorino voor Gavilán Getafe
82' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Cortés Getafe
84' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Pablo Hernández Getafe
90' Gele kaart Getafe Gele kaart voor F. Celestini Getafe
94' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Colsa Racing Santander
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Racing Santander
Opstellingen Getafe - Racing Santander

Voorbeschouwing Getafe - Racing Santander

Getafe en Racing Santander treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Racing Santander in de Primera División vond plaats op 28 oktober 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Racing Santander. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Racing Santander favoriet. 3 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Getafe. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.