Nabeschouwing Getafe - Real Betis (1-1) || Primera División 2007/2008

Zondag 18 mei 2008 - 18:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Getafe het zondag 18 mei 2008 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Real Betis.

Via de Getafe - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Real Betis (1-1)

De Primera División 2007/2008 wedstrijd tussen Getafe en Real Betis geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 4e minuut dacht Getafe op voorsprong te komen via een doelpunt van Manu. Helaas voor Getafe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Real Betis dat via Nano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Real Betis
1
1
LIVE Getafe - Real Betis 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Getafe Doelpunt Manu Getafe
24' Wissel Real Betis Wissel J. Caffa voor M. González Real Betis
46' Wissel Real Betis Wissel Rivera voor Fernando Real Betis
61' Wissel Real Betis Wissel Rafael Sóbis voor D. Odonkor Real Betis
63' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Nano Real Betis
67' Gele kaart Getafe Gele kaart voor L. Licht Getafe
68' Doelpunt Real Betis Doelpunt Nano Real Betis
71' Wissel Getafe Wissel Pallardó voor R. de la Red Getafe
73' Wissel Getafe Wissel I. Uche voor Manu Getafe
76' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor M. Pavone Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Real Betis
Opstellingen Getafe - Real Betis

Voorbeschouwing Getafe - Real Betis

Getafe en Real Betis treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Real Betis in de Primera División vond plaats op 13 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Getafe als Real Betis wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.