Nabeschouwing Levante - Almería (3-0) || Primera División 2007/2008

Zondag 4 november 2007 - 17:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Levante het zondag 4 november 2007 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Almería.

Via de Levante - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Almería (3-0)

Het Primera División duel tussen Levante en Almería is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 1e minuut dacht Levante op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Riganò. Helaas voor Levante werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Levante dat via C. Riganò dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Riganò dacht na 34 minuten te scoren voor Levante, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Levante - Almería
3
0
LIVE Levante - Almería 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Levante Doelpunt C. Riganò Levante
16' Doelpunt Levante Doelpunt C. Riganò Levante
30' Wissel Levante Wissel B. Cirillo voor Álvaro Levante
30' Wissel Almería Wissel Negredo voor Juanito Almería
34' Doelpunt Levante Doelpunt C. Riganò Levante
52' Gele kaart Levante Gele kaart voor D. Tommasi Levante
60' Wissel Almería Wissel Cisma voor Mané Almería
67' Wissel Almería Wissel Corona voor Soriano Almería
70' Gele kaart Levante Gele kaart voor Javi Fuego Levante
72' Wissel Levante Wissel Miguel Ángel voor Sávio Levante
77' Wissel Levante Wissel Saúl voor Juanma Levante
81' Gele kaart Almería Gele kaart voor Felipe Melo Almería