Nabeschouwing Málaga - Almería (3-2) || Primera División 2008/2009

Zondag 8 februari 2009 - 17:00 uur

In de Primera División 2008/2009 neemt Málaga het zondag 8 februari 2009 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Almería.

Via de Málaga - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Almería (3-2)

Het Primera División duel tussen Málaga en Almería is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Málaga. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht Almería op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Uche. Helaas voor Almería werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Almería dat via Negredo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Albert Luque dacht na 48 minuten te scoren voor Málaga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde Málaga via Salva Ballesta, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 75 minuten spelen wist Málaga via Salva Ballesta de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 87 minuten kon Mané van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Almería het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Málaga - Almería
3
2
LIVE Málaga - Almería 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Almería Gele kaart voor Juanma Ortiz Almería
25' Doelpunt Almería Doelpunt K. Uche Almería
27' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Jesús Gámez Málaga
40' Gele kaart Almería Gele kaart voor H. Pellerano Almería
45' Doelpunt Almería Doelpunt Negredo Almería
46' Wissel Málaga Wissel Duda voor Nacho Málaga
46' Wissel Málaga Wissel Salva Ballesta voor Miguel Ángel Málaga
48' Doelpunt Málaga Doelpunt Albert Luque Málaga
50' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Eliseu Málaga
50' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Albert Luque Málaga
52' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Weligton Málaga
54' Gele kaart Almería Gele kaart voor Mané Almería
58' Gele kaart Almería Gele kaart voor Crusat Almería
58' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Duda Málaga
64' Doelpunt Málaga Doelpunt Salva Ballesta Málaga
65' Wissel Almería Wissel Corona voor Juanma Ortiz Almería
74' Wissel Almería Wissel P. Piatti voor Crusat Almería
75' Doelpunt Málaga Doelpunt Salva Ballesta Málaga
77' Wissel Málaga Wissel Pablo voor Albert Luque Málaga
82' Wissel Almería Wissel José Ortiz voor Soriano Almería
87' Tweede gele kaart Almería Tweede gele kaart voor Mané Almería
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Almería
Opstellingen Málaga - Almería

Voorbeschouwing Málaga - Almería

Málaga en Almería treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Almería in de Primera División vond plaats op 21 september 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almería. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Almería favoriet. 1 keer wist de ploeg van Málaga te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Málaga. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.