Nabeschouwing Numancia - Barcelona (1-0) || Primera División 2008/2009

Zondag 31 augustus 2008 - 19:00 uur

In de Primera División 2008/2009 neemt Numancia het zondag 31 augustus 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona.

Via de Numancia - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Numancia - Barcelona (1-0)

Het Primera División duel tussen Numancia en Barcelona is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Numancia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 12e minuut dacht Numancia op voorsprong te komen via een doelpunt van Mario. Helaas voor Numancia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Numancia - Barcelona
1
0
LIVE Numancia - Barcelona 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Numancia - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Numancia Doelpunt Mario Numancia
41' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Puyol FC Barcelona
56' Wissel FC Barcelona Wissel A. Hleb voor Y. Touré FC Barcelona
59' Wissel Numancia Wissel Álvaro Antón voor Gorka Brit Numancia
61' Wissel FC Barcelona Wissel Bojan voor T. Henry FC Barcelona
64' Wissel Numancia Wissel Javier Del Pino voor Barkero Numancia
69' Wissel FC Barcelona Wissel S. Keita voor Iniesta FC Barcelona
78' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Etoo FC Barcelona
83' Wissel Numancia Wissel Felipe Guréndez voor Mario Numancia
Video hoogtepunten en samenvatting Numancia - Barcelona
Opstellingen Numancia - Barcelona

Voorbeschouwing Numancia - Barcelona

Numancia en Barcelona treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2008/2009. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Numancia en Barcelona elkaar treffen in de Primera División.