Nabeschouwing Osasuna - Málaga (2-3) || Primera División 2008/2009

Woensdag 22 april 2009 - 20:00 uur

In de Primera División 2008/2009 neemt Osasuna het woensdag 22 april 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Málaga.

Via de Osasuna - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Málaga (2-3)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Málaga is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Málaga. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 4e minuut dacht Málaga op voorsprong te komen via een doelpunt van Apoño. Helaas voor Málaga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Osasuna dat via J. Plasil dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Nekounam dacht na 33 minuten te scoren voor Osasuna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 42e minuut moest Osasuna verder met een man minder, nadat Puñal een tweede gele kaart kreeg. In de 45e minuut werd Jesús Gámez van Málaga met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Osasuna met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 70 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat Josetxo zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. In de 72e minuut leek Lolo te scoren voor Málaga, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 77e minuut leek Salva Ballesta te scoren voor Málaga, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. Na 90 minuten moest opnieuw een speler het veld verlaten. Dit keer was het K. Vadócz van Osasuna die van de scheidsrechter een rode kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Osasuna - Málaga
2
3
LIVE Osasuna - Málaga 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Penalty Málaga Penalty Apoño Málaga
18' Doelpunt Osasuna Doelpunt J. Plasil Osasuna
20' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Josetxo Osasuna
33' Doelpunt Osasuna Doelpunt J. Nekounam Osasuna
34' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Puñal Osasuna
42' Tweede gele kaart Osasuna Tweede gele kaart voor Puñal Osasuna
45' Rode kaart Málaga Rode kaart voor Jesús Gámez Málaga
63' Wissel Osasuna Wissel K. Vadócz voor Juanfran Osasuna
63' Wissel Málaga Wissel Albert Luque voor N. Baha Málaga
63' Wissel Málaga Wissel Salva Ballesta voor Nacho Málaga
70' Tweede gele kaart Osasuna Tweede gele kaart voor Josetxo Osasuna
71' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor M. Shojaei Osasuna
72' Doelpunt Málaga Doelpunt Lolo Málaga
77' Doelpunt Málaga Doelpunt Salva Ballesta Málaga
83' Wissel Málaga Wissel Miguel Ángel voor Adrián Málaga
86' Wissel Osasuna Wissel Portillo voor M. Shojaei Osasuna
90' Rode kaart Osasuna Rode kaart voor K. Vadócz Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Málaga
Opstellingen Osasuna - Málaga

Voorbeschouwing Osasuna - Málaga

Osasuna en Málaga treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Málaga in de Primera División vond plaats op 30 november 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Málaga. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Osasuna als Málaga wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.