Nabeschouwing Osasuna - Real Madrid (1-2) || Primera División 2007/2008

Zondag 4 mei 2008 - 21:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Osasuna het zondag 4 mei 2008 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid.

Via de Osasuna - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Real Madrid (1-2)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Real Madrid is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor F. Cannavaro van Real Madrid. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 46e minuut het veld moest verlaten. In de 83e minuut was het Osasuna dat via Puñal dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Robben dacht na 87 minuten te scoren voor Real Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde Real Madrid via G. Higuaín, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Osasuna - Real Madrid
1
2
LIVE Osasuna - Real Madrid 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor F. Cannavaro Real Madrid
15' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor César Azpilicueta Osasuna
38' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Cruchaga Osasuna
38' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor G. Heinze Real Madrid
46' Tweede gele kaart Real Madrid Tweede gele kaart voor F. Cannavaro Real Madrid
51' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor W. Sneijder Real Madrid
52' Wissel Real Madrid Wissel Miguel Torres voor J. Saviola Real Madrid
54' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor M. Diarra Real Madrid
55' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Miguel Flaño Osasuna
62' Wissel Osasuna Wissel Sola voor Portillo Osasuna
62' Wissel Osasuna Wissel W. Pandiani voor Javi Flaño Osasuna
65' Wissel Real Madrid Wissel G. Higuaín voor Raúl Real Madrid
67' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Miguel Torres Real Madrid
75' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Puñal Osasuna
83' Penalty Osasuna Penalty Puñal Osasuna
85' Wissel Real Madrid Wissel Júlio Baptista voor W. Sneijder Real Madrid
87' Doelpunt Real Madrid Doelpunt A. Robben Real Madrid
89' Doelpunt Real Madrid Doelpunt G. Higuaín Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Real Madrid
Opstellingen Osasuna - Real Madrid

Voorbeschouwing Osasuna - Real Madrid

Osasuna en Real Madrid treffen elkaar in de 35e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 16 december 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 4 keer wist de ploeg van Osasuna te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Osasuna. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.