Nabeschouwing Racing Santander - Valencia (1-0) || Primera División 2007/2008

Zondag 25 november 2007 - 19:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Racing Santander het zondag 25 november 2007 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Valencia.

Via de Racing Santander - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Racing Santander - Valencia (1-0)

Het Primera División duel tussen Racing Santander en Valencia is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Racing Santander. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 69e minuut dacht Racing Santander op voorsprong te komen via een doelpunt van Jorge Lopéz. Helaas voor Racing Santander werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Racing Santander - Valencia
1
0
LIVE Racing Santander - Valencia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Racing Santander - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Pinillos Racing Santander
45' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Serrano Racing Santander
56' Wissel Valencia Wissel Edu Gaspar voor Vicente Valencia
65' Wissel Racing Santander Wissel E. Smolarek voor Serrano Racing Santander
68' Wissel Valencia Wissel Joaquín voor Manuel Fernandes Valencia
69' Doelpunt Racing Santander Doelpunt Jorge Lopéz Racing Santander
73' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Albiol Valencia
76' Wissel Valencia Wissel F. Morientes voor Miguel Valencia
78' Wissel Racing Santander Wissel Ayoze voor M. Tchité Racing Santander
85' Wissel Racing Santander Wissel Jordi voor Munitis Racing Santander
87' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Ayoze Racing Santander
92' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Villa Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Racing Santander - Valencia
Opstellingen Racing Santander - Valencia

Voorbeschouwing Racing Santander - Valencia

Racing Santander en Valencia treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Racing Santander en Valencia in de Primera División vond plaats op 17 maart 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Racing Santander. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Racing Santander favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Valencia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.