Nabeschouwing Racing Santander - Villarreal (1-1) || Primera División 2008/2009

Zondag 15 februari 2009 - 17:00 uur

In de Primera División 2008/2009 neemt Racing Santander het zondag 15 februari 2009 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal.

Via de Racing Santander - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Racing Santander - Villarreal (1-1)

De Primera División 2008/2009 wedstrijd tussen Racing Santander en Villarreal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 25e minuut dacht Racing Santander op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Zigic. Helaas voor Racing Santander werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Villarreal dat via Cazorla dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Racing Santander - Villarreal
1
1
LIVE Racing Santander - Villarreal 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Racing Santander - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Villarreal Wissel Soriano voor Ángel López Villarreal
25' Doelpunt Racing Santander Doelpunt N. Zigic Racing Santander
43' Doelpunt Villarreal Doelpunt Cazorla Villarreal
43' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor César Navas Racing Santander
58' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor D. Godín Villarreal
64' Wissel Racing Santander Wissel P. Luccin voor Colsa Racing Santander
64' Wissel Racing Santander Wissel M. Tchité voor Serrano Racing Santander
64' Wissel Villarreal Wissel G. Franco voor A. Ibagaza Villarreal
81' Wissel Villarreal Wissel Senna voor G. Franco Villarreal
87' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Toni Moral Racing Santander
Video hoogtepunten en samenvatting Racing Santander - Villarreal
Opstellingen Racing Santander - Villarreal

Voorbeschouwing Racing Santander - Villarreal

Racing Santander en Villarreal treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primera División van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Racing Santander en Villarreal in de Primera División vond plaats op 24 september 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 4 keer wist de ploeg van Racing Santander te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Racing Santander. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.