Nabeschouwing Real Betis - Almería (3-1) || Primera División 2007/2008

Zondag 16 december 2007 - 17:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Real Betis het zondag 16 december 2007 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Almería.

Via de Real Betis - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Almería (3-1)

Het Primera División duel tussen Real Betis en Almería is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Almería op voorsprong te komen via een doelpunt van Negredo. Helaas voor Almería werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut kreeg S. Acasiete van Almería voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Almería de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 24e minuut moest Almería verder met een man minder nadat Cobeño een rode kaart had gekregen. Het lukte Real Betis in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 28e minuut scoorde Real Betis via Edu, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 50 minuten spelen wist Real Betis via M. Pavone de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 82e minuut scoorde M. Pavone namens Real Betis. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Betis - Almería
3
1
LIVE Real Betis - Almería 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Penalty Almería Penalty Negredo Almería
10' Gele kaart Almería Gele kaart voor S. Acasiete Almería
12' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor J. Caffa Real Betis
15' Tweede gele kaart Almería Tweede gele kaart voor S. Acasiete Almería
18' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor B. Ilic Real Betis
24' Rode kaart Almería Rode kaart voor Cobeño Almería
25' Wissel Almería Wissel Diego Alves voor Juanito Almería
28' Penalty Real Betis Penalty Edu Real Betis
50' Doelpunt Real Betis Doelpunt M. Pavone Real Betis
54' Wissel Real Betis Wissel M. Babic voor J. Caffa Real Betis
59' Wissel Real Betis Wissel Damià voor B. Ilic Real Betis
64' Wissel Almería Wissel K. Uche voor Negredo Almería
73' Wissel Almería Wissel Natalio voor Crusat Almería
80' Wissel Real Betis Wissel José Marí voor Edu Real Betis
82' Doelpunt Real Betis Doelpunt M. Pavone Real Betis