Nabeschouwing Real Betis - Deportivo La Coruña (0-1) || Primera División 2007/2008

Zaterdag 2 februari 2008 - 22:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Real Betis het zaterdag 2 februari 2008 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña.

Via de Real Betis - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Deportivo La Coruña (0-1)

Het Primera División duel tussen Real Betis en Deportivo La Coruña is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Deportivo La Coruña. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 35e minuut dacht Deportivo La Coruña op voorsprong te komen via een doelpunt van Pablo Amo. Helaas voor Deportivo La Coruña werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Betis - Deportivo La Coruña
LIVE Real Betis - Deportivo La Coruña 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Verdú voor A. Guardado Deportivo La Coruña
35' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Pablo Amo Deportivo La Coruña
39' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Fabricio Deportivo La Coruña
46' Wissel Real Betis Wissel Xisco Muñoz voor J. Caffa Real Betis
46' Wissel Real Betis Wissel M. González voor Rivera Real Betis
50' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Antonio Tomás Deportivo La Coruña
62' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Rodolfo Bodipo voor Xisco Jiménez Deportivo La Coruña
65' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Arzu Real Betis
66' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Melli Real Betis
67' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Edu Real Betis
78' Wissel Real Betis Wissel Rafael Sóbis voor Capi Real Betis
82' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Filipe Luis Deportivo La Coruña
83' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Sergio voor Antonio Tomás Deportivo La Coruña
90' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Sergio Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Deportivo La Coruña
Opstellingen Real Betis - Deportivo La Coruña

Voorbeschouwing Real Betis - Deportivo La Coruña

Real Betis en Deportivo La Coruña treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Deportivo La Coruña in de Primera División vond plaats op 16 september 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo La Coruña. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Deportivo La Coruña favoriet. 2 keer wist de ploeg van Real Betis te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Real Betis. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.