Nabeschouwing Real Madrid - Almería (3-1) || Primera División 2007/2008

Zaterdag 15 september 2007 - 20:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Real Madrid het zaterdag 15 september 2007 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almería.

Via de Real Madrid - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Almería (3-1)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Almería is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 35e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Saviola. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut moest Crusat van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Almería verder met een speler minder. W. Sneijder dacht na 69 minuten te scoren voor Real Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Almería via K. Uche, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 88 minuten spelen wist Real Madrid via G. Higuaín de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid - Almería
3
1
LIVE Real Madrid - Almería 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Guti Real Madrid
35' Doelpunt Real Madrid Doelpunt J. Saviola Real Madrid
46' Wissel Real Madrid Wissel R. Drenthe voor G. Heinze Real Madrid
46' Wissel Real Madrid Wissel G. Higuaín voor Robinho Real Madrid
62' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Sergio Ramos Real Madrid
64' Rode kaart Almería Rode kaart voor Crusat Almería
69' Doelpunt Real Madrid Doelpunt W. Sneijder Real Madrid
69' Gele kaart Almería Gele kaart voor Soriano Almería
70' Wissel Almería Wissel Felipe Melo voor Corona Almería
73' Doelpunt Almería Doelpunt K. Uche Almería
75' Wissel Real Madrid Wissel F. Gago voor W. Sneijder Real Madrid
79' Wissel Almería Wissel José Ortiz voor K. Uche Almería
88' Doelpunt Real Madrid Doelpunt G. Higuaín Real Madrid
88' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor F. Gago Real Madrid