Nabeschouwing Real Madrid - Deportivo La Coruña (3-1) || Primera División 2007/2008

Zondag 28 oktober 2007 - 16:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Real Madrid het zondag 28 oktober 2007 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña.

Via de Real Madrid - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Deportivo La Coruña (3-1)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Deportivo La Coruña is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Deportivo La Coruña op voorsprong te komen via een doelpunt van Xisco Jiménez. Helaas voor Deportivo La Coruña werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 8e minuut was het Real Madrid dat via R. van Nistelrooy dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Raúl dacht na 79 minuten te scoren voor Real Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 80e minuut moest Deportivo La Coruña verder met een man minder, nadat Sergio een tweede gele kaart kreeg. Na 90 minuten spelen wist Real Madrid via Robinho de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid - Deportivo La Coruña
3
1
LIVE Real Madrid - Deportivo La Coruña 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Xisco Jiménez Deportivo La Coruña
8' Penalty Real Madrid Penalty R. van Nistelrooy Real Madrid
22' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Juan Rodríguez Deportivo La Coruña
28' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor J. de Guzmán Deportivo La Coruña
46' Wissel Real Madrid Wissel W. Sneijder voor G. Higuaín Real Madrid
48' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Míchel Salgado Real Madrid
54' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Guti Real Madrid
62' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Riki voor Xisco Jiménez Deportivo La Coruña
65' Wissel Real Madrid Wissel Raúl voor J. Saviola Real Madrid
72' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Sergio Deportivo La Coruña
73' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Rodolfo Bodipo voor Juan Rodríguez Deportivo La Coruña
76' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Riki Deportivo La Coruña
77' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor F. Gago Real Madrid
79' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Raúl Real Madrid
80' Tweede gele kaart Deportivo La Coruña Tweede gele kaart voor Sergio Deportivo La Coruña
84' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor W. Sneijder Real Madrid
87' Wissel Deportivo La Coruña Wissel S. Taborda voor J. de Guzmán Deportivo La Coruña
90' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Robinho Real Madrid
91' Wissel Real Madrid Wissel Javier Balboa voor Robinho Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Deportivo La Coruña
Opstellingen Real Madrid - Deportivo La Coruña

Voorbeschouwing Real Madrid - Deportivo La Coruña

Real Madrid en Deportivo La Coruña treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Deportivo La Coruña in de Primera División vond plaats op 26 mei 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Real Madrid als Deportivo La Coruña wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.