Nabeschouwing Real Murcia - Almería (0-1) || Primera División 2007/2008

Woensdag 26 september 2007 - 20:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Real Murcia het woensdag 26 september 2007 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almería.

Via de Real Murcia - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Murcia - Almería (0-1)

Het Primera División duel tussen Real Murcia en Almería is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Almería. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 42e minuut dacht Almería op voorsprong te komen via een doelpunt van Felipe Melo. Helaas voor Almería werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut kreeg Gallardo van Real Murcia voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Real Murcia de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 63e minuut kreeg M. Regueiro van Real Murcia voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Real Murcia de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Murcia - Almería
LIVE Real Murcia - Almería 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Murcia - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor S. Pignol Real Murcia
25' Gele kaart Almería Gele kaart voor Bruno Almería
42' Doelpunt Almería Doelpunt Felipe Melo Almería
53' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor M. Regueiro Real Murcia
53' Gele kaart Almería Gele kaart voor Juanma Ortiz Almería
56' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor Gallardo Real Murcia
59' Tweede gele kaart Real Murcia Tweede gele kaart voor Gallardo Real Murcia
62' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor Peña Real Murcia
63' Tweede gele kaart Real Murcia Tweede gele kaart voor M. Regueiro Real Murcia
65' Wissel Almería Wissel Aitor Rekarte voor Bruno Almería
68' Wissel Almería Wissel Natalio voor Juanma Ortiz Almería
70' Wissel Real Murcia Wissel Abel Gómez voor Richi Real Murcia
72' Wissel Almería Wissel Corona voor Felipe Melo Almería
77' Wissel Real Murcia Wissel Íñigo Vélez voor Fernando Baiano Real Murcia
85' Wissel Real Murcia Wissel I. Alonso voor S. Pignol Real Murcia
87' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor Álvaro Mejía Real Murcia