Nabeschouwing Real Murcia - Real Zaragoza (2-1) || Primera División 2007/2008

Zaterdag 25 augustus 2007 - 22:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Real Murcia het zaterdag 25 augustus 2007 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Real Zaragoza.

Via de Real Murcia - Real Zaragoza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Murcia - Real Zaragoza (2-1)

Het Primera División duel tussen Real Murcia en Real Zaragoza is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Real Murcia. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Real Murcia op voorsprong te komen via een doelpunt van Álvaro Mejía. Helaas voor Real Murcia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Real Zaragoza dat via Ricardo Oliveira dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Fernando Baiano dacht na 68 minuten te scoren voor Real Murcia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 73e minuut werd Matuzalém van Real Zaragoza met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Real Zaragoza het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Murcia - Real Zaragoza
2
1
LIVE Real Murcia - Real Zaragoza 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Murcia - Real Zaragoza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Real Murcia Doelpunt Álvaro Mejía Real Murcia
28' Doelpunt Real Zaragoza Doelpunt Ricardo Oliveira Real Zaragoza
52' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor M. Regueiro Real Murcia
52' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor Gabi Real Zaragoza
62' Wissel Real Zaragoza Wissel D. Milito voor Sergio García Real Zaragoza
68' Doelpunt Real Murcia Doelpunt Fernando Baiano Real Murcia
70' Wissel Real Murcia Wissel H. Goitom voor I. Alonso Real Murcia
71' Wissel Real Zaragoza Wissel Óscar González voor Alberto Zapater Real Zaragoza
73' Rode kaart Real Zaragoza Rode kaart voor Matuzalém Real Zaragoza
78' Wissel Real Zaragoza Wissel Generelo voor Gabi Real Zaragoza
Video hoogtepunten en samenvatting Real Murcia - Real Zaragoza
Opstellingen Real Murcia - Real Zaragoza

Voorbeschouwing Real Murcia - Real Zaragoza

Real Murcia en Real Zaragoza treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Real Murcia en Real Zaragoza elkaar treffen in de Primera División.