Nabeschouwing Real Valladolid - Málaga (1-3) || Primera División 2008/2009

Zondag 22 februari 2009 - 17:00 uur

In de Primera División 2008/2009 neemt Real Valladolid het zondag 22 februari 2009 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Málaga.

Via de Real Valladolid - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Málaga (1-3)

Het Primera División duel tussen Real Valladolid en Málaga is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Málaga. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Málaga op voorsprong te komen via een doelpunt van Albert Luque. Helaas voor Málaga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Málaga dat via Apoño dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Pedro Oldoni dacht na 83 minuten te scoren voor Real Valladolid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Málaga via Nacho, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Real Valladolid - Málaga
1
3
LIVE Real Valladolid - Málaga 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Málaga Doelpunt Albert Luque Málaga
25' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Pedro León Real Valladolid
29' Penalty Málaga Penalty Apoño Málaga
40' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Weligton Málaga
57' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Calleja Málaga
58' Wissel Málaga Wissel Pablo voor N. Baha Málaga
64' Wissel Real Valladolid Wissel M. Aguirre voor Borja Real Valladolid
64' Wissel Real Valladolid Wissel Pedro Oldoni voor Jonathan Sesma Real Valladolid
71' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Víctor Real Valladolid
73' Wissel Málaga Wissel Salva Ballesta voor Albert Luque Málaga
78' Wissel Real Valladolid Wissel H. Medunjanin voor Pedro León Real Valladolid
79' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor M. Aguirre Real Valladolid
81' Wissel Málaga Wissel Nacho voor Duda Málaga
83' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Pedro Oldoni Real Valladolid
88' Doelpunt Málaga Doelpunt Nacho Málaga
90' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Eliseu Málaga
Video hoogtepunten en samenvatting Real Valladolid - Málaga
Opstellingen Real Valladolid - Málaga

Voorbeschouwing Real Valladolid - Málaga

Real Valladolid en Málaga treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Real Valladolid en Málaga in de Primera División vond plaats op 28 september 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Málaga. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Málaga favoriet. 1 keer wist de ploeg van Real Valladolid te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Real Valladolid. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.