Nabeschouwing Real Valladolid - Racing Santander (0-1) || Primera División 2007/2008

Zondag 2 maart 2008 - 17:00 uur



In de Primera División 2007/2008 neemt Real Valladolid het zondag 2 maart 2008 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Racing Santander.

Via de Real Valladolid - Racing Santander live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Racing Santander (0-1)

Het Primera División duel tussen Real Valladolid en Racing Santander is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Racing Santander. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 86e minuut dacht Racing Santander op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Duscher. Helaas voor Racing Santander werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Real Valladolid - Racing Santander
LIVE Real Valladolid - Racing Santander 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Racing Santander teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
50' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Llorente Real Valladolid
50' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Oriol Racing Santander
63' Wissel Racing Santander Wissel M. Tchité voor E. Smolarek Racing Santander
65' Wissel Racing Santander Wissel Colsa voor S. Orteman Racing Santander
66' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Jonathan Sesma Real Valladolid
70' Wissel Real Valladolid Wissel V. Manchev voor Sisi Real Valladolid
73' Wissel Racing Santander Wissel Serrano voor Munitis Racing Santander
80' Wissel Real Valladolid Wissel Baraja voor Borja Real Valladolid
86' Doelpunt Racing Santander Doelpunt A. Duscher Racing Santander
Video hoogtepunten en samenvatting Real Valladolid - Racing Santander
Opstellingen Real Valladolid - Racing Santander

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Real Valladolid - Racing Santander

Real Valladolid en Racing Santander treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Real Valladolid en Racing Santander in de Primera División vond plaats op 7 oktober 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Racing Santander. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Racing Santander favoriet. 1 keer wist de ploeg van Real Valladolid te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Real Valladolid. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Real Valladolid 0
Winst Racing Santander 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Real Valladolid - Racing Santander Opstelling Real Valladolid Opstelling Racing Santander Live Real Valladolid - Racing Santander Live Real Valladolid - Racing Santander kijken Real Valladolid - Racing Santander kijken Live Real Valladolid - Racing Santander stream Real Valladolid - Racing Santander Fox Sports Nabeschouwing Real Valladolid - Racing Santander Uitslag Real Valladolid - Racing Santander Statistieken Real Valladolid - Racing Santander Primera División 2007/2008 Real Valladolid - Racing Santander wedden Real Valladolid - Racing Santander gokken Real Valladolid - Racing Santander Unibet