Nabeschouwing Real Valladolid - Villarreal (2-0) || Primera División 2007/2008

Zondag 2 december 2007 - 17:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Real Valladolid het zondag 2 december 2007 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal.

Via de Real Valladolid - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Villarreal (2-0)

Het Primera División duel tussen Real Valladolid en Villarreal is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Real Valladolid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Real Valladolid op voorsprong te komen via een doelpunt van Llorente. Helaas voor Real Valladolid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Real Valladolid dat via Víctor dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Valladolid - Villarreal
2
0
LIVE Real Valladolid - Villarreal 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Llorente Real Valladolid
23' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Soriano Villarreal
45' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor N. Kahveci Villarreal
46' Wissel Villarreal Wissel Cazorla voor Soriano Villarreal
57' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Víctor Real Valladolid
60' Wissel Real Valladolid Wissel Borja voor Sisi Real Valladolid
62' Wissel Villarreal Wissel J. Tomasson voor N. Kahveci Villarreal
62' Wissel Villarreal Wissel M. Fernández voor R. Pires Villarreal
76' Wissel Real Valladolid Wissel F. Estoyanoff voor Víctor Real Valladolid
86' Wissel Real Valladolid Wissel Alexis voor Llorente Real Valladolid
87' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Marcos Real Valladolid