Nabeschouwing Real Zaragoza - Almería (1-1) || Primera División 2007/2008

Zondag 23 maart 2008 - 17:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Real Zaragoza het zondag 23 maart 2008 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Almería.

Via de Real Zaragoza - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Zaragoza - Almería (1-1)

De Primera División 2007/2008 wedstrijd tussen Real Zaragoza en Almería geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Gabi van Real Zaragoza. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 61e minuut het veld moest verlaten. In de 68e minuut was het Real Zaragoza dat via Ricardo Oliveira dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Negredo dacht na 88 minuten te scoren voor Almería, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Real Zaragoza - Almería
1
1
LIVE Real Zaragoza - Almería 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Zaragoza - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor Gabi Real Zaragoza
22' Gele kaart Almería Gele kaart voor Juanito Almería
35' Gele kaart Almería Gele kaart voor Cisma Almería
61' Tweede gele kaart Real Zaragoza Tweede gele kaart voor Gabi Real Zaragoza
63' Wissel Real Zaragoza Wissel Matuzalém voor Sergio García Real Zaragoza
68' Doelpunt Real Zaragoza Doelpunt Ricardo Oliveira Real Zaragoza
71' Wissel Almería Wissel Crusat voor Cisma Almería
71' Wissel Almería Wissel Soriano voor Juanito Almería
76' Wissel Real Zaragoza Wissel Alberto Zapater voor Matuzalém Real Zaragoza
80' Wissel Almería Wissel K. Uche voor Juanma Ortiz Almería
85' Wissel Real Zaragoza Wissel A. Celades voor D. Milito Real Zaragoza
87' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor R. Ayala Real Zaragoza
88' Doelpunt Almería Doelpunt Negredo Almería
90' Gele kaart Almería Gele kaart voor Corona Almería
Video hoogtepunten en samenvatting Real Zaragoza - Almería
Opstellingen Real Zaragoza - Almería

Voorbeschouwing Real Zaragoza - Almería

Real Zaragoza en Almería treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Real Zaragoza en Almería in de Primera División vond plaats op 31 oktober 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Zaragoza. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Real Zaragoza favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Almería slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.