Nabeschouwing Real Zaragoza - Espanyol (3-3) || Primera División 2007/2008

Zondag 9 december 2007 - 17:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Real Zaragoza het zondag 9 december 2007 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol.

Via de Real Zaragoza - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Zaragoza - Espanyol (3-3)

De Primera División 2007/2008 wedstrijd tussen Real Zaragoza en Espanyol geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. In de 5e minuut dacht Real Zaragoza op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Milito. Helaas voor Real Zaragoza werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 8e minuut was het Espanyol dat via Tamudo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Valdo dacht na 11 minuten te scoren voor Espanyol, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 15e minuut scoorde Espanyol via P. Zabaleta, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 48e minuut moest Real Zaragoza verder met een man minder, nadat P. Luccin een tweede gele kaart kreeg. In de 86e minuut scoorde Ricardo Oliveira namens Real Zaragoza. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 89e minuut leek Ricardo Oliveira te scoren voor Real Zaragoza, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Real Zaragoza - Espanyol
3
3
LIVE Real Zaragoza - Espanyol 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Zaragoza - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Real Zaragoza Doelpunt D. Milito Real Zaragoza
8' Doelpunt Espanyol Doelpunt Tamudo Espanyol
11' Doelpunt Espanyol Doelpunt Valdo Espanyol
15' Doelpunt Espanyol Doelpunt P. Zabaleta Espanyol
29' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor P. Luccin Real Zaragoza
38' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Moisés Hurtado Espanyol
42' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor A. DAlessandro Real Zaragoza
48' Tweede gele kaart Real Zaragoza Tweede gele kaart voor P. Luccin Real Zaragoza
53' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor P. Aimar Real Zaragoza
63' Wissel Espanyol Wissel M. Smiljanic voor Moisés Hurtado Espanyol
68' Wissel Real Zaragoza Wissel A. Celades voor A. DAlessandro Real Zaragoza
68' Wissel Real Zaragoza Wissel Óscar González voor P. Aimar Real Zaragoza
74' Wissel Real Zaragoza Wissel Ricardo Oliveira voor C. Diogo Real Zaragoza
77' Wissel Espanyol Wissel Coro voor Tamudo Espanyol
80' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor R. Ayala Real Zaragoza
81' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Albert Riera Espanyol
86' Doelpunt Real Zaragoza Doelpunt Ricardo Oliveira Real Zaragoza
86' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor Alberto Zapater Real Zaragoza
86' Wissel Espanyol Wissel Moha voor Albert Riera Espanyol
89' Doelpunt Real Zaragoza Doelpunt Ricardo Oliveira Real Zaragoza
91' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Luis García Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Real Zaragoza - Espanyol
Opstellingen Real Zaragoza - Espanyol

Voorbeschouwing Real Zaragoza - Espanyol

Real Zaragoza en Espanyol treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Real Zaragoza en Espanyol in de Primera División vond plaats op 3 februari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Zaragoza. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Real Zaragoza favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Espanyol slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.