Nabeschouwing Real Zaragoza - Osasuna (2-1) || Primera División 2007/2008

Zondag 23 september 2007 - 16:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Real Zaragoza het zondag 23 september 2007 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna.

Via de Real Zaragoza - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Zaragoza - Osasuna (2-1)

Het Primera División duel tussen Real Zaragoza en Osasuna is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Real Zaragoza. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Real Zaragoza op voorsprong te komen via een doelpunt van Matuzalém. Helaas voor Real Zaragoza werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Osasuna dat via Juanfran dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Milito dacht na 70 minuten te scoren voor Real Zaragoza, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Zaragoza - Osasuna
2
1
LIVE Real Zaragoza - Osasuna 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Zaragoza - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Real Zaragoza Doelpunt Matuzalém Real Zaragoza
24' Doelpunt Osasuna Doelpunt Juanfran Osasuna
31' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Josetxo Osasuna
43' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor Matuzalém Real Zaragoza
52' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor W. Pandiani Osasuna
57' Wissel Real Zaragoza Wissel A. DAlessandro voor Gabi Real Zaragoza
63' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Javi García Osasuna
64' Wissel Osasuna Wissel Héctor Font voor Sola Osasuna
70' Penalty Real Zaragoza Penalty D. Milito Real Zaragoza
71' Wissel Osasuna Wissel L. Delporte voor J. Plasil Osasuna
72' Wissel Real Zaragoza Wissel Sergio García voor Ricardo Oliveira Real Zaragoza
73' Wissel Osasuna Wissel Portillo voor Puñal Osasuna
74' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Juanfran Osasuna
78' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor P. Aimar Real Zaragoza
80' Wissel Real Zaragoza Wissel Alberto Zapater voor P. Aimar Real Zaragoza
81' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor Juanfran Real Zaragoza
Video hoogtepunten en samenvatting Real Zaragoza - Osasuna
Opstellingen Real Zaragoza - Osasuna

Voorbeschouwing Real Zaragoza - Osasuna

Real Zaragoza en Osasuna treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Real Zaragoza en Osasuna in de Primera División vond plaats op 29 april 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Real Zaragoza als Osasuna wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.