Nabeschouwing Recreativo Huelva - Almería (1-1) || Primera División 2007/2008

Zondag 6 januari 2008 - 17:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Recreativo Huelva het zondag 6 januari 2008 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Almería.

Via de Recreativo Huelva - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Recreativo Huelva - Almería (1-1)

De Primera División 2007/2008 wedstrijd tussen Recreativo Huelva en Almería geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 14e minuut dacht Recreativo Huelva op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Sinama Pongolle. Helaas voor Recreativo Huelva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Almería dat via Mané dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Recreativo Huelva - Almería
1
1
LIVE Recreativo Huelva - Almería 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Recreativo Huelva - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Recreativo Huelva Doelpunt F. Sinama Pongolle Recreativo Huelva
20' Doelpunt Almería Doelpunt Mané Almería
38' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Poli Recreativo Huelva
42' Gele kaart Almería Gele kaart voor Felipe Melo Almería
50' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Iago Bouzón Recreativo Huelva
50' Gele kaart Almería Gele kaart voor Negredo Almería
74' Wissel Recreativo Huelva Wissel Marquitos voor Aitor Recreativo Huelva
77' Wissel Almería Wissel José Cabrera voor Juanma Ortiz Almería
77' Wissel Almería Wissel Natalio voor Juanito Almería
78' Wissel Recreativo Huelva Wissel E. Martin voor Camuñas Recreativo Huelva
88' Gele kaart Almería Gele kaart voor Soriano Almería
88' Wissel Almería Wissel S. Acasiete voor Cisma Almería
90' Gele kaart Almería Gele kaart voor Diego Alves Almería
90' Gele kaart Almería Gele kaart voor Rubén Pulido Almería