Nabeschouwing Recreativo Huelva - Real Madrid (2-3) || Primera División 2007/2008

Zaterdag 1 maart 2008 - 20:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Recreativo Huelva het zaterdag 1 maart 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid.

Via de Recreativo Huelva - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Recreativo Huelva - Real Madrid (2-3)

Het Primera División duel tussen Recreativo Huelva en Real Madrid is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Recreativo Huelva op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Cáceres. Helaas voor Recreativo Huelva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Real Madrid dat via Raúl dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 52e minuut moest Recreativo Huelva verder met een man minder nadat Beto een rode kaart had gekregen. Het lukte Real Madrid in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 55e minuut moest Real Madrid verder met een man minder, nadat Sergio Ramos een tweede gele kaart kreeg. In de 69e minuut werd Quique Álvarez van Recreativo Huelva met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Real Madrid met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 74e minuut scoorde Robinho namens Real Madrid. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek Robinho te scoren voor Real Madrid, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 93e minuut leek Carlos Martins te scoren voor Recreativo Huelva, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Recreativo Huelva - Real Madrid
2
3
LIVE Recreativo Huelva - Real Madrid 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Recreativo Huelva - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Recreativo Huelva Doelpunt M. Cáceres Recreativo Huelva
18' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Iago Bouzón Recreativo Huelva
28' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Raúl Real Madrid
50' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Sergio Ramos Real Madrid
52' Rode kaart Recreativo Huelva Rode kaart voor Beto Recreativo Huelva
55' Tweede gele kaart Real Madrid Tweede gele kaart voor Sergio Ramos Real Madrid
57' Wissel Real Madrid Wissel Pepe voor R. Drenthe Real Madrid
63' Wissel Recreativo Huelva Wissel Quique Álvarez voor Aitor Recreativo Huelva
69' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor A. Robben Real Madrid
69' Rode kaart Recreativo Huelva Rode kaart voor Quique Álvarez Recreativo Huelva
70' Wissel Recreativo Huelva Wissel J. Zahinos voor Camuñas Recreativo Huelva
72' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor F. Cannavaro Real Madrid
73' Wissel Real Madrid Wissel Robinho voor F. Cannavaro Real Madrid
74' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Robinho Real Madrid
77' Wissel Recreativo Huelva Wissel E. Martin voor Poli Recreativo Huelva
77' Wissel Real Madrid Wissel G. Higuaín voor A. Robben Real Madrid
80' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor M. Cáceres Recreativo Huelva
87' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor F. Sinama Pongolle Recreativo Huelva
90' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Robinho Real Madrid
93' Doelpunt Recreativo Huelva Doelpunt Carlos Martins Recreativo Huelva
Video hoogtepunten en samenvatting Recreativo Huelva - Real Madrid
Opstellingen Recreativo Huelva - Real Madrid

Voorbeschouwing Recreativo Huelva - Real Madrid

Recreativo Huelva en Real Madrid treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Recreativo Huelva en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 7 oktober 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 2 keer wist de ploeg van Recreativo Huelva te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Recreativo Huelva. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.