Nabeschouwing Sevilla - Almería (1-4) || Primera División 2007/2008

Zaterdag 19 april 2008 - 22:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Sevilla het zaterdag 19 april 2008 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Almería.

Via de Sevilla - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Almería (1-4)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Almería is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Almería. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 24e minuut dacht Almería op voorsprong te komen via een doelpunt van Dani Alves. Helaas voor Almería werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Almería dat via Negredo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Juanma Ortiz dacht na 62 minuten te scoren voor Almería, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde Almería via Negredo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 65e minuut werd Adriano Correia van Sevilla met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Almería met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 72e minuut scoorde F. Kanouté namens Sevilla. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Almería
1
4
LIVE Sevilla - Almería 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Almería Gele kaart voor Soriano Almería
22' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor C. Poulsen Sevilla
24' Eigen doelpunt Almería Eigen doelpunt Dani Alves Almería
31' Gele kaart Almería Gele kaart voor Juanma Ortiz Almería
46' Wissel Sevilla Wissel Renato voor C. Poulsen Sevilla
47' Doelpunt Almería Doelpunt Negredo Almería
57' Wissel Sevilla Wissel A. Koné voor A. Mosquera Sevilla
62' Doelpunt Almería Doelpunt Juanma Ortiz Almería
65' Doelpunt Almería Doelpunt Negredo Almería
65' Rode kaart Sevilla Rode kaart voor Adriano Correia Sevilla
66' Wissel Almería Wissel Iriney Santos voor Soriano Almería
67' Wissel Sevilla Wissel Duda voor Capel Sevilla
71' Wissel Almería Wissel José Ortiz voor Corona Almería
72' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Kanouté Sevilla
77' Wissel Almería Wissel K. Uche voor Mané Almería
81' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Dani Alves Sevilla
84' Gele kaart Almería Gele kaart voor Rubén Pulido Almería
86' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Keita Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Almería
Opstellingen Sevilla - Almería

Voorbeschouwing Sevilla - Almería

Sevilla en Almería treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Almería in de Primera División vond plaats op 1 december 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almería. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Almería favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sevilla te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sevilla. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.