Nabeschouwing Sevilla - Racing Santander (4-1) || Primera División 2007/2008

Zaterdag 22 december 2007 - 22:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Sevilla het zaterdag 22 december 2007 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Racing Santander.

Via de Sevilla - Racing Santander live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Racing Santander (4-1)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Racing Santander is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 26e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Kanouté. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Racing Santander dat via E. Garay dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Chevantón dacht na 66 minuten te scoren voor Sevilla, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 79e minuut moest Racing Santander verder met een man minder, nadat E. Garay een tweede gele kaart kreeg. Na 85 minuten spelen wist Sevilla via Jesús Navas de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 91e minuut scoorde Adriano Correia namens Sevilla. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Racing Santander
4
1
LIVE Sevilla - Racing Santander 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Racing Santander teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Pinillos Racing Santander
26' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Kanouté Sevilla
42' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Jorge Lopéz Racing Santander
47' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor E. Garay Racing Santander
49' Doelpunt Racing Santander Doelpunt E. Garay Racing Santander
62' Wissel Sevilla Wissel J. Chevantón voor A. Kerzhakov Sevilla
66' Doelpunt Sevilla Doelpunt J. Chevantón Sevilla
67' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Chevantón Sevilla
69' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Kanouté Sevilla
71' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Dani Alves Sevilla
79' Tweede gele kaart Racing Santander Tweede gele kaart voor E. Garay Racing Santander
80' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Jesús Navas Sevilla
82' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Moratón Racing Santander
83' Wissel Sevilla Wissel Adriano Correia voor Capel Sevilla
85' Doelpunt Sevilla Doelpunt Jesús Navas Sevilla
91' Doelpunt Sevilla Doelpunt Adriano Correia Sevilla
93' Wissel Sevilla Wissel Jose Martí voor I. Dragutinovic Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Racing Santander
Opstellingen Sevilla - Racing Santander

Voorbeschouwing Sevilla - Racing Santander

Sevilla en Racing Santander treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Racing Santander in de Primera División vond plaats op 8 april 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Racing Santander slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.