Nabeschouwing Sevilla - Real Murcia (3-1) || Primera División 2007/2008

Zondag 9 december 2007 - 17:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Sevilla het zondag 9 december 2007 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Real Murcia.

Via de Sevilla - Real Murcia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Real Murcia (3-1)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Real Murcia is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van Luís Fabiano. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Sevilla dat via E. Maresca dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Fernando Baiano dacht na 66 minuten te scoren voor Real Murcia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Sevilla via Luís Fabiano, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Real Murcia
3
1
LIVE Sevilla - Real Murcia 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Real Murcia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Sevilla Doelpunt Luís Fabiano Sevilla
15' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Luís Fabiano Sevilla
22' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Fazio Sevilla
23' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Duda Sevilla
35' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor Richi Real Murcia
51' Wissel Real Murcia Wissel M. Regueiro voor Enrique De Lucas Real Murcia
57' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor Peña Real Murcia
58' Penalty Sevilla Penalty E. Maresca Sevilla
61' Wissel Real Murcia Wissel Fernando Baiano voor H. Goitom Real Murcia
66' Doelpunt Real Murcia Doelpunt Fernando Baiano Real Murcia
70' Wissel Sevilla Wissel F. Kanouté voor A. Kerzhakov Sevilla
74' Wissel Sevilla Wissel Renato voor E. Maresca Sevilla
80' Wissel Real Murcia Wissel Gallardo voor Richi Real Murcia
87' Gele kaart Real Murcia Gele kaart voor Ochoa Real Murcia
89' Wissel Sevilla Wissel M. De Sanctis voor Palop Sevilla
90' Doelpunt Sevilla Doelpunt Luís Fabiano Sevilla