Nabeschouwing Sevilla - Real Zaragoza (5-0) || Primera División 2007/2008

Zaterdag 23 februari 2008 - 22:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Sevilla het zaterdag 23 februari 2008 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Real Zaragoza.

Via de Sevilla - Real Zaragoza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Real Zaragoza (5-0)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Real Zaragoza is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van Luís Fabiano. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Sevilla dat via Luís Fabiano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Ayala dacht na 43 minuten te scoren voor Sevilla, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 50e minuut scoorde Sevilla via C. Diogo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 54e minuut werd C. Diogo van Real Zaragoza met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sevilla met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 68e minuut scoorde S. Keita namens Sevilla. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Real Zaragoza
5
0
LIVE Sevilla - Real Zaragoza 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Real Zaragoza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor Sergio Real Zaragoza
19' Wissel Real Zaragoza Wissel Francisco Pavón voor Sergio Real Zaragoza
20' Doelpunt Sevilla Doelpunt Luís Fabiano Sevilla
21' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor Gabi Real Zaragoza
25' Doelpunt Sevilla Doelpunt Luís Fabiano Sevilla
36' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor P. Luccin Real Zaragoza
43' Eigen doelpunt Sevilla Eigen doelpunt R. Ayala Sevilla
46' Wissel Real Zaragoza Wissel A. Celades voor Alberto Zapater Real Zaragoza
50' Eigen doelpunt Sevilla Eigen doelpunt C. Diogo Sevilla
54' Rode kaart Real Zaragoza Rode kaart voor C. Diogo Real Zaragoza
55' Wissel Real Zaragoza Wissel Chus Herrero voor Ricardo Oliveira Real Zaragoza
59' Wissel Sevilla Wissel A. Koné voor Luís Fabiano Sevilla
68' Doelpunt Sevilla Doelpunt S. Keita Sevilla
68' Wissel Sevilla Wissel T. De Mul voor Jesús Navas Sevilla
71' Wissel Sevilla Wissel Renato voor S. Keita Sevilla
80' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor Chus Herrero Real Zaragoza
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Real Zaragoza
Opstellingen Sevilla - Real Zaragoza

Voorbeschouwing Sevilla - Real Zaragoza

Sevilla en Real Zaragoza treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Real Zaragoza in de Primera División vond plaats op 29 september 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Zaragoza. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sevilla als Real Zaragoza wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.