Nabeschouwing Sevilla - Recreativo Huelva (4-1) || Primera División 2007/2008

Zondag 16 september 2007 - 19:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Sevilla het zondag 16 september 2007 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Recreativo Huelva.

Via de Sevilla - Recreativo Huelva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Recreativo Huelva (4-1)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Recreativo Huelva is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Kerzhakov. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Sevilla dat via F. Kanouté dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Kanouté dacht na 55 minuten te scoren voor Sevilla, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Recreativo Huelva via Aitor, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 75 minuten spelen wist Sevilla via A. Kerzhakov de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 86 minuten kon Edu Moya van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Recreativo Huelva het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Recreativo Huelva
4
1
LIVE Sevilla - Recreativo Huelva 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Recreativo Huelva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Sevilla Doelpunt A. Kerzhakov Sevilla
35' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Kanouté Sevilla
37' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Dani Alves Sevilla
55' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Kanouté Sevilla
56' Doelpunt Recreativo Huelva Doelpunt Aitor Recreativo Huelva
57' Wissel Sevilla Wissel A. Koné voor F. Kanouté Sevilla
63' Wissel Recreativo Huelva Wissel Marquitos voor Silvestre Varela Recreativo Huelva
64' Wissel Sevilla Wissel Capel voor Duda Sevilla
75' Doelpunt Sevilla Doelpunt A. Kerzhakov Sevilla
76' Wissel Sevilla Wissel Jose Martí voor Dani Alves Sevilla
78' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Edu Moya Recreativo Huelva
80' Wissel Recreativo Huelva Wissel Beto voor Iago Bouzón Recreativo Huelva
86' Tweede gele kaart Recreativo Huelva Tweede gele kaart voor Edu Moya Recreativo Huelva
89' Wissel Recreativo Huelva Wissel B. Laquait voor Carlos Martins Recreativo Huelva
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Recreativo Huelva
Opstellingen Sevilla - Recreativo Huelva

Voorbeschouwing Sevilla - Recreativo Huelva

Sevilla en Recreativo Huelva treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Recreativo Huelva in de Primera División vond plaats op 12 mei 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Recreativo Huelva slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.