Nabeschouwing Sevilla - Villarreal (2-0) || Primera División 2007/2008

Zondag 6 april 2008 - 19:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Sevilla het zondag 6 april 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal.

Via de Sevilla - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Villarreal (2-0)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Villarreal is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 19e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van Luís Fabiano. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 86e minuut was het Sevilla dat via F. Kanouté dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut kreeg Capdevila van Villarreal voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Villarreal de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Villarreal
2
0
LIVE Sevilla - Villarreal 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Sevilla Doelpunt Luís Fabiano Sevilla
25' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Fazio Sevilla
43' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor G. Rodríguez Villarreal
60' Wissel Villarreal Wissel Cani voor S. Eguren Villarreal
62' Wissel Sevilla Wissel F. Kanouté voor Renato Sevilla
63' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor D. Godín Villarreal
65' Wissel Villarreal Wissel M. Fernández voor G. Rossi Villarreal
70' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Keita Sevilla
71' Wissel Sevilla Wissel C. Poulsen voor Luís Fabiano Sevilla
80' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Capdevila Villarreal
82' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Cani Villarreal
84' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Senna Villarreal
85' Wissel Villarreal Wissel P. Cygan voor G. Rodríguez Villarreal
86' Penalty Sevilla Penalty F. Kanouté Sevilla
87' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Diego López Villarreal
90' Tweede gele kaart Villarreal Tweede gele kaart voor Capdevila Villarreal
91' Wissel Sevilla Wissel A. Koné voor F. Fazio Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Villarreal
Opstellingen Sevilla - Villarreal

Voorbeschouwing Sevilla - Villarreal

Sevilla en Villarreal treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Villarreal in de Primera División vond plaats op 11 november 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 2 keer wist de ploeg van Sevilla te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sevilla. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.