Nabeschouwing Valencia - Sevilla (1-2) || Primera División 2007/2008

Zaterdag 15 maart 2008 - 22:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Valencia het zaterdag 15 maart 2008 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla.

Via de Valencia - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Sevilla (1-2)

Het Primera División duel tussen Valencia en Sevilla is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 11e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van Luís Fabiano. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Sevilla dat via Luís Fabiano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Albiol dacht na 90 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Sevilla
1
2
LIVE Valencia - Sevilla 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Miguel Valencia
11' Doelpunt Sevilla Doelpunt Luís Fabiano Sevilla
22' Doelpunt Sevilla Doelpunt Luís Fabiano Sevilla
46' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor C. Poulsen Sevilla
46' Wissel Valencia Wissel Joaquín voor Arizmendi Valencia
59' Wissel Valencia Wissel F. Morientes voor Mata Valencia
69' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Jesús Navas Sevilla
70' Wissel Sevilla Wissel F. Fazio voor Luís Fabiano Sevilla
74' Wissel Valencia Wissel Edu Gaspar voor H. Maduro Valencia
76' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Joaquín Valencia
82' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Adriano Correia Sevilla
85' Wissel Sevilla Wissel A. Koné voor Capel Sevilla
90' Doelpunt Valencia Doelpunt Albiol Valencia
92' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Edu Gaspar Valencia
93' Wissel Sevilla Wissel Alfaro voor Jesús Navas Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Sevilla
Opstellingen Valencia - Sevilla

Voorbeschouwing Valencia - Sevilla

Valencia en Sevilla treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Sevilla in de Primera División vond plaats op 28 oktober 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 4 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Valencia. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.