Nabeschouwing Valencia - Sporting Gijón (2-3) || Primera División 2008/2009

Zaterdag 15 november 2008 - 22:00 uur

In de Primera División 2008/2009 neemt Valencia het zaterdag 15 november 2008 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Gijón.

Via de Valencia - Sporting Gijón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Sporting Gijón (2-3)

Het Primera División duel tussen Valencia en Sporting Gijón is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sporting Gijón. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 19e minuut dacht Sporting Gijón op voorsprong te komen via een doelpunt van Luis Morán. Helaas voor Sporting Gijón werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Sporting Gijón dat via David Barral dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Villa dacht na 68 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Sporting Gijón via Diego Castro, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Valencia via Mata de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Sporting Gijón
2
3
LIVE Valencia - Sporting Gijón 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Sporting Gijón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Luis Morán Sporting Gijón
39' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Borja Sporting Gijón
46' Wissel Valencia Wissel F. Morientes voor Vicente Valencia
49' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt David Barral Sporting Gijón
55' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor David Barral Sporting Gijón
58' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Albelda Valencia
58' Wissel Valencia Wissel Rubén Baraja voor Albelda Valencia
68' Doelpunt Valencia Doelpunt Villa Valencia
75' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Rubén Baraja Valencia
75' Wissel Valencia Wissel Edu Gaspar voor Albelda Valencia
77' Wissel Sporting Gijón Wissel Matabuena voor David Barral Sporting Gijón
81' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Diego Castro Sporting Gijón
85' Wissel Sporting Gijón Wissel Pedro voor Diego Castro Sporting Gijón
87' Wissel Sporting Gijón Wissel Kike Mateo voor Luis Morán Sporting Gijón
90' Doelpunt Valencia Doelpunt Mata Valencia