Nabeschouwing Villarreal - Almería (1-1) || Primera División 2007/2008

Zondag 25 november 2007 - 17:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Villarreal het zondag 25 november 2007 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Almería.

Via de Villarreal - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Almería (1-1)

De Primera División 2007/2008 wedstrijd tussen Villarreal en Almería geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 14e minuut dacht Villarreal op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Kahveci. Helaas voor Villarreal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Almería dat via Negredo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Almería
1
1
LIVE Villarreal - Almería 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Villarreal Doelpunt N. Kahveci Villarreal
15' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor F. Fuentes Villarreal
48' Gele kaart Almería Gele kaart voor Carlos García Almería
49' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Soriano Villarreal
53' Doelpunt Almería Doelpunt Negredo Almería
62' Wissel Almería Wissel Juanito voor K. Uche Almería
63' Wissel Villarreal Wissel M. Fernández voor Cazorla Villarreal
68' Wissel Villarreal Wissel Cani voor R. Pires Villarreal
68' Wissel Almería Wissel Natalio voor Negredo Almería
71' Gele kaart Almería Gele kaart voor Aitor Rekarte Almería
77' Wissel Villarreal Wissel J. Tomasson voor N. Kahveci Villarreal
81' Gele kaart Almería Gele kaart voor Juanito Almería
85' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Cani Villarreal
87' Gele kaart Almería Gele kaart voor Juanma Ortiz Almería
95' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor P. Cygan Villarreal
91' Wissel Almería Wissel S. Acasiete voor Crusat Almería