Nabeschouwing Villarreal - Deportivo La Coruña (4-3) || Primera División 2007/2008

Zondag 13 januari 2008 - 17:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Villarreal het zondag 13 januari 2008 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña.

Via de Villarreal - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Deportivo La Coruña (4-3)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Deportivo La Coruña is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht Deportivo La Coruña op voorsprong te komen via een doelpunt van Sergio. Helaas voor Deportivo La Coruña werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Villarreal dat via G. Rossi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Pablo Amo dacht na 59 minuten te scoren voor Deportivo La Coruña, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde Villarreal via N. Kahveci, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 68 minuten spelen wist Villarreal via N. Kahveci de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 79 minuten werd Pablo Amo van Deportivo La Coruña met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. In de 80e minuut leek J. Tomasson te scoren voor Villarreal, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 90e minuut leek A. Guardado te scoren voor Deportivo La Coruña, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Deportivo La Coruña
4
3
LIVE Villarreal - Deportivo La Coruña 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Penalty Deportivo La Coruña Penalty Sergio Deportivo La Coruña
30' Penalty Villarreal Penalty G. Rossi Villarreal
30' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Adrián Deportivo La Coruña
43' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor N. Kahveci Villarreal
57' Wissel Villarreal Wissel Cani voor Soriano Villarreal
59' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Pablo Amo Deportivo La Coruña
62' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Xisco Jiménez voor Adrián Deportivo La Coruña
63' Wissel Villarreal Wissel J. Tomasson voor R. Pires Villarreal
65' Doelpunt Villarreal Doelpunt N. Kahveci Villarreal
68' Doelpunt Villarreal Doelpunt N. Kahveci Villarreal
68' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Rodolfo Bodipo voor Riki Deportivo La Coruña
74' Wissel Villarreal Wissel Josico voor G. Rossi Villarreal
76' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Cazorla Villarreal
77' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Verdú voor J. de Guzmán Deportivo La Coruña
79' Rode kaart Deportivo La Coruña Rode kaart voor Pablo Amo Deportivo La Coruña
80' Penalty Villarreal Penalty J. Tomasson Villarreal
90' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt A. Guardado Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Deportivo La Coruña
Opstellingen Villarreal - Deportivo La Coruña

Voorbeschouwing Villarreal - Deportivo La Coruña

Villarreal en Deportivo La Coruña treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Deportivo La Coruña in de Primera División vond plaats op 11 februari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo La Coruña. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Deportivo La Coruña favoriet. 2 keer wist de ploeg van Villarreal te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Villarreal. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.