Nabeschouwing Villarreal - Real Madrid (0-5) || Primera División 2007/2008

Zondag 2 september 2007 - 21:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Villarreal het zondag 2 september 2007 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid.

Via de Villarreal - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Real Madrid (0-5)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Real Madrid is geëindigd in een 0-5 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 39e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Raúl. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Real Madrid dat via W. Sneijder dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. van Nistelrooy dacht na 50 minuten te scoren voor Real Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Real Madrid via W. Sneijder, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist Real Madrid via Guti de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-5 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Real Madrid
LIVE Villarreal - Real Madrid 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor G. Rossi Villarreal
39' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Raúl Real Madrid
48' Doelpunt Real Madrid Doelpunt W. Sneijder Real Madrid
50' Doelpunt Real Madrid Doelpunt R. van Nistelrooy Real Madrid
51' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Senna Villarreal
52' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Sergio Ramos Real Madrid
54' Wissel Villarreal Wissel M. Fernández voor G. Rossi Villarreal
54' Wissel Villarreal Wissel G. Franco voor Josico Villarreal
59' Wissel Real Madrid Wissel G. Heinze voor Raúl Real Madrid
67' Wissel Villarreal Wissel Cani voor R. Pires Villarreal
73' Doelpunt Real Madrid Doelpunt W. Sneijder Real Madrid
74' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor F. Fuentes Villarreal
77' Wissel Real Madrid Wissel F. Gago voor M. Diarra Real Madrid
79' Wissel Real Madrid Wissel Júlio Baptista voor W. Sneijder Real Madrid
80' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Guti Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Real Madrid
Opstellingen Villarreal - Real Madrid

Voorbeschouwing Villarreal - Real Madrid

Villarreal en Real Madrid treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 27 januari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Real Madrid slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.